Download algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden - Drinks Delivery

  1. Drinks Delivery levert alcoholische drank producten en rookwaren enkel en alleen af indien de besteller/afnemer 18 jaar of ouder is. Bij twijfel zal om legitimatie worden gevraagd.

  2. Indien onze koerier de producten niet kan afleveren op het genoemde afleveradres (fout adres, afnemer onder 18 jaar, geen gehoor c.q. opendoen deur, enz.) brengen wij 10 euro bezorgkosten in rekening.

  3. Drinks Delivery levert bestellingen vanaf € 25,- Voor de stad Utrecht rekenen wij géén bezorgkosten, overige plaatsen € 2,50 bezorgkosten. Sigaretten worden als service product aangeboden en tellen niet mee voor het minimum bestel bedrag.

  4. Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 30 minuten af te leveren. Mocht er onverhoopt vanwege drukte vertraging optreden, dan informeren wij u hierover telefonisch.

  5. Indien een bestelling buiten de genoemde bezorgtijden geplaatst wordt, zal de bestelling niet in behandeling worden genomen. In zulks geval zal het betaalde bedrag terug worden gestort op uw rekening.

  6. Drinks Delivery bezorgt enkel en alleen op adressen, dus niet op openbare plaatsen.

  7. Drinks Delivery kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor misbruik van de geleverde producten.

  8. De klant van Drinks Delivery wordt geacht bij het aannemen van de producten deze te inspecteren op gebreken, en te controleren of de bestelling compleet is. Bij vertrek van de koerier van Drinks Delivery is reclameren - om wat voor reden dan ook - niet meer mogelijk.

  9. Bij het plaatsen van een bestelling wordt automatisch akkoord gegaan met de algemene voorwaarden van Drinks Delivery.

  10. Voor vragen of klachten over bestellingen en onze dienstverlening kunt u contact opnemen met Drinks Delivery.

Contact:

Drinksdelivery.nl
De Liesbosch 35
3439 LB Nieuwegein
(Bedrijventerrein Laagraven)
Telefoonnummer: 06 112 12 440
E-mail: info@drinksdelivery.com